MoveSmart solcellelampe og lader

Kr 559,00
På lager Antall: 114
SKU
TEK1017

Ultra-portabel solcellelampe og lader!
Move er den perfekte turkameraten, med sitt elegante design og høye kapasitet. Move er en prisbelønt, unik solcellelampe og telefonlader som dekker dine daglige behov.


160 timer med lys
The Move tilbyr mer enn 160 timer med lys på den laveste innstillingen (5 lumen). Det er nok timer med lys til 30 dager (ved 5 timers daglig bruk)! På den høyeste innstillingen (100 lumen) vil Move vare i opptil 7 timer, det er mer en nok lys for en kveld på uteplassen!
Multifunksjonalitet i bruk og i lys
Move kan brukes som taklampe, vegghengt lys, bord-lys og håndfritt lys. Du kan også lade telefonen din med den! Move er designet med et integrert solcellepanel, er enkel å bruke og klar for å bli din nye favoritt. Move har fire lysinnstillinger lav - middels - høy – nødlys.
Lade telefon eller annen enhet
Move har en integrert USB-port du kan bruke til å lade telefonen din eller andre elektroniske enheter (radio, GoPro eller annet kamerabatteri, sportsklokke eller GPS). Når den er full-ladet kan Move kan tilby omtrent en full ladning til en smarttelefon (iPhone 8).
Spar penger
Sammenlignet med energien du får fra et AAA-batteri, vil Move gi deg nok strøm til å erstatte opptil 8500 AAA-batterier i løpet av sin levetid.
Ladetid
Hvis du plasserer Move i direkte sollys, blir den fulladet innen 10 timer.
Skap en lysere fremtid
Solenergi er gratis og en bærekraftig måte å lyse opp livet på. Med Move vil du gjøre en forskjell ved å erstatte bruken av fossile energikilder og / eller engangsbatterier, et lite skritt for en lysere fremtid.

Write Your Own Review
Du vurderer:MoveSmart solcellelampe og lader
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.