Hodelykt LedLenser MH5

Kr 569,00
På lager Antall: 88
SKU
TEK1016

Ledlenser MH5 er en perfekt multifunksjons-lykt som lades med den magnetiske ladekabelen. Lykten har opptil 400 lumen og rødt lys for å bevare nattsynet.

Dette er en praktisk, oppladbar hodelykt som enkelt kan gjøres om til en flerbrukslykt. Med ett enkelt grep kan lyktehodet kobles av hodestroppen, og heller festes på en skjorte eller et belte ved hjelp av en metallklips. Med en vekt på 94 gram er Ledlenser MH5 en meget lett hodelykt som egner seg godt til både hverdags og tur. Lykten tennes/slukkes enkelt ved hjelp av en bryter på lyktehodet.

Det medfølgende oppladbare Li-ion batteriet lades opp via USB-kabel (medfølgende). Lykten kan også brukes med ordinære alkaliske AA-batterier. Lykten har Advanced Focus System, Rapid Focus og Smart Light-teknologi.

Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 35 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 4 timer. Maksimal lysstyrke er 400 lumen som gir godt lys ut til 180 meter. MH5 har to lysprogrammer: Power og Low Power. Leveres med 1 stk oppladbart 14500 batteri og magnetisk ladekabel.

Write Your Own Review
Du vurderer:Hodelykt LedLenser MH5
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.